Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stipendiater i Tage Erikssons fond

Stipendiater i Tage Ericssons fond 2024. (Bild från ÖSK Ungdom).

I samband med ÖSKs match mot Utsikten delade ÖSK:s Tioårsförening ut fem stipendier ur Tage Ericssons fond till lovande, 15-åriga, idrottande killar och tjejer inom ÖSKs ungdomsverksamhet. Två av de fem stipendiaterna tillhör ÖSK Ungdoms fotbollsverksamhet.

Zeynep Aslan, fotboll
Sedan Zeynep kom till ÖSK har hon tagit kliv efter kliv, både som fotbollsspelare och som person. På träningar gör hon alltid sitt yttersta och driver på sina lagkamrater. Under matcher tar hon enormt ansvar och styr lagkamraterna från sin målvaktsposition. Zeynep är en riktig glädjespridare som får alla i laget att skratta. Nyligen fick hon chansen att representera ÖSK i distriktslaget.

Adam Mahamat, fotboll
Adam är en ambitiös och lojal lagspelare. På träningarna kämpar han och hjälper sina lagkamrater med coachande och peppande. I matcherna står han upp och sliter enormt för laget, oavsett vilken roll han får på planen. Adam har, förutom sin karaktär som lagspelare, utvecklat sitt personliga kunnande som fotbollsspelare och är idag en del av distriktslagsverksamheten.

De övriga tre stipendiaterna var Jakob Lindmark, innebandy, Alfred Jemt Brännström, handboll och Oskar Leeman, bandy.

ÖSK Ungdom: Stipendiaterna utsedda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.