Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: Delad poäng i Solna

ÖSK PA19 mötte igår Vasalund på Skytteholms IP i Solna. Med tanke på tabellplacering och det faktum att man kunde sända ett rätt starkt lag till matchen blev resultatet något av en besvikelse (antar jag). ÖSK fick nöja sig med ett oavgjort resultat efter att två gånger kvitterat ett underläge. Kanske positivt i alla fall att kunna komma igen trots ett målmässigt underläge.

Till NA:s textrobot kommenterar lagets tränare Patrik Haginge matchen: En match vi kontrollerar till stora delar men vi släpper återigen in mål alldeles för lätt. Det gör att vi igen får jobba i uppförsbacke. Vi är dock starka som jobbar oss tillbaka.

Matchfakta.
26. 1-0 Armando Prenga
43. 1-1 Ebbe Wingemark
44. 2-1 Arved von Vegesack
70. 2-2 Felix Hasselgren
76. Varning: Elliot Lindström
89. Varning: Vasalund

Startade gjorde: Buster Runheim (mv), John Lindhé Rehn, Óli Melander, Charlie Swartling, Elliot Lindström, Ebbe Wingemark, Robin Hadad, Mohamad Dana, Lowe Astvald, Victor Sandberg och Malïk Mokédé.
Ersättare var: Noel Stenlund, Elias Wennerlund Aslaksen, Axel Erikols Wetterfall, John Miettinen, Felix Hasselgren, Hasan Dana och Oscar Scherp (mv).

Efter en stark inledning på serien har ÖSK nu tappat minst en poäng tre matcher i rad. Detta mot i tur och ordning Djursholm (h) 1-1, Täby (b) 1-3 och nu alltså även mot Vasalund. Inte direkt de starkaste lagen i serien av deras tabellplaceringar att döma. Men som det brukar heta. Det finns nästan inga lätta matcher.

ÖSK håller så här på söndagsmorgonen faktiskt ändå kvalplatsen. Något som kan ändras senare under dagen, då Karlberg kan ta över andraplatsen vid vinst i sin eftermiddagsmatch. De möter Västerås SK på bortaplan, vilket iofs. inte är någon lätt uppgift.

I nästa omgång möter ÖSK AFC Eskilstuna på pingstafton. Hemmaplanen heter då Mellringe IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.