Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Fortfarande obesegrade

ÖSK-akademins mellanlag fortsatte sin segersvit vid gårdagens möte med Kalmar FF. Det var toppen mot botten som möttes så något annat var väl egentligen inte att vänta. Men av matchrapporteringen att döma kom segern inte ”av sig själv”. ÖSKs båda mål kom först i andra halvlek och av antalet utdelade gula kort att döma fick man jobba hårt för resultat och poäng.

Matchfakta.
38. Varning: Kalmar
40. Varning: Neo Almkvist
45+1. Varning: Kalmar
47. 0-1 Isak Persson
49. Varning: Valter Kjäll
58. Varning: Dino Gerzic
66. Varning: Isak Persson
78. 0-2 Edwin Ibrahimbegovic
87. Varning: Kalmar
90. Varning: Kalmar, laganknuten

Isak Perssons målform håller i sig. Med gårdagens mål försvarade han sin tätplacering i skytteligan.

Startade gjorde: Nils Larsson (mv), Dino Gerzic, Neo Almkvist, Edwin Ibrahimbegovic, Zanyar Kocher, Fabian Wahlström, Noel Gustavsson Engdahl, Isak Persson, Olle Bergstrand, George Issa och Valter Kjäll (k).
Ersättare: Lucas Helge (v), Oliwer Lorentzson, Edvin Fisic, David Gozalyan, Zack Westlund Bergquist, Aras Shivan Khalaf och Valter Samuelsson.

I nästa omgång väntar förmodligen ett ännu tuffare motstånd för ÖSK. På Pingstdagen kommer nämligen Elfsborg på besök. Ett lag som akademins lag brukar ha svårt att kunna hantera. (Möjligen för att de normalt har bättre lag än vad ÖSK kan ställa upp med). Matchen spelas på Ekängs IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.