Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA16: Förlust i Peking

ÖSK PA16 förlorade gårdagens match mot IFK Norrköping med 2-1. Eftersom det var toppen (IFK Norrköping) mot botten (ÖSK), så kan man kanske tycka att det ändå var ett rätt hyfsat resultat. Ända tills dess att man ser att ÖSK hade en spelare mer på planen i närmare en timme utan att kunna rubba hemmalaget.

Hittills har det gått rätt trögt för den här gruppen. Lite svårt att förstå det – som 15-åringar var ju de rätt duktiga. Men det är klart. Klubbarna förstärker sina akademilag när spelarna kommer upp i gymnasieåldern och flyttar till ett NU-gymnasium.

Matchfakta.
15. Straffmiss, utanför: Samuel Rafael
33. 1-0 William Bergman
34. Varning: Malte Laneborg
35. Varning: Malte Laneborg
35. Utvisning: Malte Laneborg
62. 2-0 Brian Mård
64. 2-1 William Jägestedt Widstrand
75. Varning: Norrköping

Startade gjorde: Oliver Nilsson (mv), Edvin Wallenberg, Fabian Forsberg, Karl Löfberg, Samuel Rafael, William Jägestedt Widstrand, Vincent Vestman, August Molin, Petter Lillhager, Hannes Damström (k) och Simon Fläckman.
Ersättare var: Isak Berthling, Arthur Gozalyan, Alvin Cherry Ahlén, Alexander Görtz och Edvin Cervin.

I nästa match, som spelas på Pingstafton, tar ÖSK emot Hammarby TFF på Ekängs IP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.