Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Tremålsskytt då ÖSK besegrade Mjällby

ÖSK PA 17 tog igår emot Mjällby på Mellringes konstgräs. (Behrn Arena var upptaget av KIF Örebro). PA17 Är det akademilag som för tillfället går bäst. De är fortfarande efter sex omgångar obesegrade efter fyra vinster och två oavgjorda matcher.

Segerorganisatör för ÖSK blev den här gången framför allt Isak Persson. Genom sina tre mål i första halvlek såg han till att ÖSK kunde försvara sin andraplats i tabellen.

Matchfakta.
08. 1-0 Isak Persson
16. 2-0 Isak Persson
41. 3-0 Isak Persson
49. Varning: David Gozalyan
49. Varning: Mjällby
56. Varning: Mjällby
79. Varning: Zanyar Kocher

Startade gjorde: Oscar Scherp (mv), Oliwer Lorentzson, Dino Gerzic, Zanyar Kocher, Christian Begallo, Fabian Wahlström, Noel Gustavsson Engdahl, Isak Persson, George Issa, Valter Kjäll (k),och Valter Samuelsson.
Ersättare var: Lucas Helge (mv), Anton Werderitsch, Edvin Fisic, David Gozalyan, Zack Westlund Bergquist och Aras Shivan Khalaf.

I nästa omgång möter ÖSK Kalmar FF på bortaplan.


En liten notering efter ÖSKs överraskande 4-0 vinst på bortaplan mot Malmö FF i den förra omgången. Det mesta tyder väl på att MFF inte matchade sitt bästa lag i den matchen. Bland annat bestod halva startelvan av spelare födda 2008. Fast ÖSK hade i och för sig även de underåriga spelare i sin startelva. Christian Begallo, Fabian Wahlström och Neo Almkvist är alla födda 2008.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.