Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: ÖSK skrällde i Malmö

Att åka till Malmö och ta poäng av Malmö FF är inte det lättaste. För ÖSK:s lag händer det ytterst sällan. Att åka till Malmö och vinna med 4-0 är i princip omöjligt. Ändå hände det idag, då ÖSK PA17 försvarade sin obesegrade svit i P17 Allsvenskan.

Efter 40 minuter av allt att döma rätt händelselösa minuter lossade det för ÖSK, som hann med att göra ett ledningsmål innan det blev dags för pausvila. Målgörare var mittbacken Olle Bergstrand på nick. Så det var nog på hörna eller någon annan typ av fast situation.

I andra halvlek blev det mer att skriva för matchdomaren. En hel del varningar utdelades – företrädesvis till ÖSK-spelare. Men ÖSK gjorde även ytterligare tre mål. Då kan man kosta på sig några varningar, kan jag tycka.

Matchfakta.
41. Varning: Isak Persson
43. 0-1 Olle Bergstrand (nickmål)
50. 0-2 Noel Gustavsson Engdahl
54. Varning: Christian Begallo
56. Varning: MFF
58. Varning: George Issa
65. 0-3 Isak Persson
70. Varning: MFF
89. 0-4 Zack Westlund Bergquist

Startade gjorde: Oscar Scherp (mv), Dino Gerzic, Neo Almkvist, Svante Widlund, Edvin Fisic, Christian Begallo, Fabian Wahlström, Noel Gustavsson Engdahl, Isak Persson, Olle Bergstrand och Valter Kjäll (k).
Ersättare var: Lucas Helge (mv), Oliwer Lorentzson, Zanyar Kocher, David Gozalyan, George Issa, Zack Westlund Bergquist och Valter Samuelsson.

ÖSKs nästa match spelas på hemmaplan den 5:e maj. Men hemma den här gången är inte på Behrn Arena utan på Mellringe IP:s konstgräs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.