Akademin PA16: Förlust mot Haninge

I gårdagens match mot IFK Haninge förlorade ÖSK PA16 med 1-2. Lite onödigt kan jag tycka. Men å andra sidan – vad vet jag? Haninge kanske har ett jättebra lag, medan ÖSK PA16 inte alls är så bra som jag inbillat mig. Men ändå – det känns lite surt.

OK, jag gick tillbaka och kollade hur det gick för Haninge i den första matchen. Då förlorade de med 3-4. Men det var mot IFK Göteborg, som borde ha ett bra akademilag.

Matchen fick en för ÖSK negativ inledning, eftersom gästerna gjorde mål redan i den 3:e minuten. Därefter dröjde det ända till den 77;e minuten innan ÖSK kunde utjämna, Bara för att se Haninge ta ledningen på nytt några minuter senare.

Om man tolkar varningarna korrekt dominerade ÖSK matchen mot slutet. Något som alltså resulterade i två hemmalagsvarningar under de sista fem minuterna.