Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rabatt till Aktiva Seniorer

Jag har idag fått följande e-postmeddelande från föreningen Aktiva Seniorer Örebro.

Se följande hälsning från ÖSK fotboll till  oss i Aktiva Seniorer:
Det här är ett erbjudande från ÖSK till oss att kunna gå på fotboll för halva priset. Det är alltså inte ett traditionellt event från Aktiva Seniorer utan bara en inbjudan från ÖSK. Vi får 50 % rabatt på biljettpriset, oavsett på vilken läktarsektion du bokar din biljett. Ambitionen från vår sida är att, tillsammans med ÖSK, skapa ett löpande event med en egen läktarsektion för Aktiva Seniorer. Detta kommer vi att återkomma till. Här får du lite försmak på vad som kommer.

ÖSK har, som vanligt, fått en tung start på säsongen, men det brukar vända så småningom. Varberg spelade i Allsvenskan förra året, så det kan bli en spännande match i Superettan, som är den serie där ÖSK spelar sedan ett par år tillbaka. Målet är att komma tillbaka till Allsvenskan inom något eller ett par år. 

Ni klickar in på ÖSK:s hemsida, https://oskfotboll.se/, klicka på ”köp biljett” och följ instruktionerna. Skriv in ”Aktiva seniorer” i rabattkoden så får du automatiskt 50 % rabatt på biljettpriset. Matchen spelas måndagen den 22 april klockan 19.00. 

Hoppas du får en spännande idrottsupplevelse.

/Lennart

Lennart Larsson
Ordförande i Aktiva Seniorer

Såvitt jag kan förstå så sker det inte någon kontroll av att den som köper biljetten på detta sätt verkligen är medlem i föreningen Aktiva Seniorer Örebro.

Erbjudandet avser av allt att döma enbart matchen mot Varberg. Förhoppningen tycks vara att på sikt försöka skapa någonting likt GFÖ för de som är ännu lite äldre. Kanske inte en så dum idé. Genom det här erbjudandet får man en möjlighet att undersöka intresset. Problemet eller vad man skall kalla det är att det nog finns föreningsmedlemmar som redan har årskort.


Föreningen Aktiva Seniorer har ett omfattande utbud av aktiviteter av olika slag. Mer information om deras verksamhet och utbud av aktiviteter finns på deras webbplats.

Lennart är samma Lennart som vi känner från olika ÖSK-sammanhang. Han valdes nyligen till ordförande i föreningen.

Föreningen Aktiva Seniorer Örebro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.