Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatch: Örebro SK – IF Brommapojkarna 1-0 (1-0)

Plats: Behrn Arena
Tid: Fredagen den 9 februari klockan 15.00
Domare: Joseph Matti (ass. Alexander Bitar och Ishaq Salih)
På TV: Nej
Web-TV: Via Nerikes Allehanda
Publik: okäntMatchfakta.
12′ 1-0 Samuel Kroon (Valgeir Valgeirsson)


Provspelande Oskar Käck.
Den 19-årige högerbacken Oskar Käck provspelade med ÖSK i matchen mot BP och fick mer speltid än vad som kanske var planerat då Valgeir Valgeirsson fick kliva av skadad redan i mitten av den första halvleken. Käck fick hoppa in och gjorde det riktigt bra. Vid en del situationer såg det nästan ut som att Samuel Dahl var tillbaka i ÖSK om än på fel kant då Käck delvis påminner lite om Dahl både till kroppsbyggnad, rörelsemönster och spelsätt. Efter matchen beskrev huvudtränare Christian Järdler för NA att provspelet nu förlängs in över nästa vecka. ”– Jag vill se mer av honom”. Bloggen blir inte förvånad om Käck snart är en ÖSK-spelare.


Matchtrupper.
ÖSK: Malte Påhlsson, Daniel Strindholm, Valgeir Valgeirsson, Erik McCue, Jesper Modig, Tobias Bjørnstad, Niclas Bergmark, Sebastian Crona, Lucas Shlimon, Mohammed Saeid, Adam Bark, Elias Barsoum, Charlie Swartling, Victor Backman, Samuel Kroon, Malïk Mokédé, Bilal Fousseni, Victor Sandberg, Noel Stenlund, Óli Melander och Oskar Käck.
Saknas i ÖSK: Kalle Holmberg (vilas), Hamse Shagaxle (knäproblem) och Linus Alperud (bristning lår).

BP: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Alexander Abrahamsson, Eric Björkander, Rasmus Örqvist, Ludvig Fritzson, Alexander Johansson, Alexander Jensen, Alex Timossi Andersson, Kevin Ackkerman, Zeidane Inoussa, Lucas Hägg Johansson, Liiban Abdirahman Abadid, Frederic Christensen, Charlie Nildén, Leonard Zuta och Tim Waker.


ÖSK: ÖSK PLAY: Samuel Kroon: ”I dag gör vi vår överlägset bästa match”
ÖSK: Kroon segerskytt mot BP
BP: Uddamålsförlust mot ÖSK
NA: ”Känns som att vi är redo för svenska cupen”
NA: Kaptenen rullades ut på bår – här är första beskedet
NA: Kroon avgjorde för ÖSK – se höjdpunkterna
NA: Se vackra ÖSK-målet – mot allsvenska laget
NA: Örebro SK – IF Brommapojkarna

ÖSK: Startelvan mot IF Brommapojkarna
ÖSK: Truppen mot IF Brommapojkarna
BP: Match i Örebro på fredag
SvFF: Örebro – IF Brommapojkarna – Matchfakta
NA: Kalle vilas mot BP – Saeid tillbaka i nyckelroll
NA: ÖSK tränade inför tv-sända matchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.