Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Arlebo åter i ÖSK

Moa Arlebo – ett av 2019 års nyförvärv hos ÖSK Söder.

ÖSK Dam kunde idag meddela den glädjande nyheten att Moa Arlebo åter tillhör den svartvita truppen. Hon har under de senaste åren kombinerat collegefotboll i USA med sommarfotboll i Sverige. När hon nu återvänt till Sverige har hon valt att fortsätta sin karriär med ÖSK, som hon tillhörde under åren 2019 – 2022.

Med hennes återkomst får laget en löpstark och teknisk mittfältare, som dessutom brukar göra en del mål. Kanske blir hon den som tar över den roll som Lisa Bergman så förtjänstfullt fyllde under den senaste säsongen.

ÖSK: Välkommen tillbaka Moa Arlebo
Lagstatistik: Moa Arlebo
Flagler Saints: Moa Arlebo
Flagler Saints: Five Saints earn academic all-conference honors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.