Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Säsongen inleddes med kylslagen träning

ÖSKs damtrupp inledde igår säsongen 2024 med träning på Behrn Arena. Den aviserade flytten till Ekängs IP kunde inte genomföras på grund av att den alldeles för isiga planen inte bedömdes vara säker nog.

ÖSK passade i sammanhanget på att meddela, att fjolårets tränarkonstellation förblir intakt. NA rapporterade från ett kylslaget Behrn Arena och kunde meddela, att de två sommarvärvade före detta KIF Örebrospelarna Frida Abrahamsson och Ellen Karlsson inte kommer att ingå i årets trupp. Klubben undersöker dock möjligheterna att på något sätt ändå knyta Ellen Karlsson till sin verksamhet.

Med en trupp som i stora drag är fulltalig återstår det nu i princip enbart att hitta ytterligare en målvakt samt möjligen en utespelare. Av fjolårets trupp är det nu enbart målvakten Alice Hultman och Olivia Stråle för vilka det inte lämnats något besked om en eventuell fortsättning i ÖSK. För Hultmans del verkar hennes status vara beroende på om ÖSK lyckas få tag på någon målvakt utifrån.

ÖSK: Ledarstaben runt damlaget fortsätter
ÖSK: Dennis Gabrielsson efter årets första träning (video)
NA: Här startar ÖSK historiska säsongen – på ”fel” arena
NA: 22-årigen som ska bidra med rutin i ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.