Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Dam: Lisa Bergman lämnar ÖSK

Det blev bara en säsong för Lisa Bergman i ÖSKs damlag. Bergman kom till ÖSK från nedflyttade IFK Hallsberg inför årets säsong och var i hög grad ”medskyldig” till ÖSKs serieseger och uppflyttning till Elitettan.

Trots att hon i laguppställningarna återfanns på mittfältet lade hon med sina nio tävlingsmål även beslag på andraplatsen i lagets skytteliga. En prestation som faktiskt även placerade henne på niondeplatsen i hela seriens skytteliga. Kombinationen arbetskapacitet och målfarlighet gjorde henne unik i damernas trupp under det gångna året. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och jag kan inte direkt säga att det nu finns någon i truppen, som kan ersätta henne rakt av.

Vad hon kommer att göra i fortsättningen framgår inte. Möjligen gör kanske hennes arbete på en revisionsbyrå, att hon tycker att det skulle bli väl svårt att kombinera en satsning på Elitettan med den civila delen av sitt liv.

Tråkigt hur som helst att se henne lämna klubben efter bara ett år.

ÖSK: Tack Lisa Bergman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.