Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Första träningen inför 2024

Idag inleddes försäsongen 2024 då Örebro SKs herrar startade igång träningarna igen efter ledighet. Träningarna kommer att fortgå fram till jul då det blir nytt uppehåll innan den ”riktiga” återstarten med träningsmatcher startar efter årsskiftet.

NA rapporterar att på dagens träning fanns Daniel Strindholm, Niclas Bergmark, Ludvig Nicklasson, Valgeir Valgeirsson, Sebastian Crona, Hamse Shagaxle, Victor Backman, Samuel Kroon, Malïk Mokédé, Adam Bark, Kalle Holmberg och Bilal Fousseni (ny från BK Forward) från A-truppen samt akademispelarna Oli Melander, Charlie Swartling, Victor Sandberg, Wessam Dukhan och Linus Alperud.

Provspelarna på plats var de förväntade Sebastian Selin, Sebastian Nilsson, Jacob Haahr och Emmanuel Adeyemo men Martin Springfeldt rapporterades det ingenting om – oklart alltså om han var med eller inte.

Lucas Shlimon (ledig), David Seger (ledig) och Axel Andrésson (ledig) och Elias Barsoum (sjuk) saknades också.

Det går också att notera att både Nasiru Moro som Johannes Danho fanns med på dagens träning trots att det sedan tidigare meddelats att båda lämnar ÖSK när deras respektive kontrakt går ut inom kort.

NA: Aktuell som Eskelinens ersättare: ”Intressant”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.