Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: VSK för starka på Behrn Arena

ÖSK PA19 (den blivande truppen) avslutade idag årets tävlingsspel med att möta sportklubbskollegerna från Västerås i ligacupen. Det här är en turnering som ÖSK av allt att döma nedprioriterat för den äldsta åldersklassen. Det blev också en förlust med klara 5-2 efter ett försvarsspel som väl inte alltid var helt övertygande. Inte så mycket att säga om det, tycker jag. Nu blir det ett B-slutspel en bit in på nyåret med lite ”lättare motstånd”. Kanske lika bra det, när det är en ny trupp som skall spelas samman.

Matchfakta
17. 0-1 Max Gustavsson
19. 0-2 Alex Lindelöv
39. 0-3 Calle Gredin (frisparksmål)
41. 1-3 Mohamad Dana
52. 2-3 Edwin Ibrahimbegovic
62. 2-4 Robin Lindelöv
74. 2-5 Musab Abdi Mohamud
82. Varning: Elliot Lindström
90+1. Varning: VSK

Matchtrupp: Elliot Lindström, Edwin Ibrahimbegovic, Josef Keyrouz, Noel Stenlund, John Lindhé Rehn, Mohamad Dana, Hasan Dana, Gino Chamoun, Axel Erikols Wetterfall, Lowe Astvald, Victor Sandberg, Adam Al Hamad Eriksson, Axel Kylborn (k), Samuel Rafael och Melker Birgersson (mv).

Kommentar.
ÖSK ställde upp med en rätt uttunnad trupp. Saknades gjorde Buster Runheim och Ebbe Wingemark som är på en av SvFF:s elitsammandragningar, Charlie Swartling, Oli Melander, Tyson Afshari och Wessam Dukhan kommer nog att träna med A-truppen med start på måndag. Det var dessutom ett tag sedan jag såg till Linus Alperud och Robin Hadad, som möjligen är skadade.

I matchtruppen fanns däremot följande underåriga spelare: Edwin Ibrahimbegovic (-08), Hasan Dana (-07), Victor Sandberg (-07) och Samuel Rafael (-08, nyförvärv från Sturehov).

Slutsegraren i gruppen koras i morgon i mötet mellan Sirius och AFC Eskilstuna. Man kan väl hoppas att det blir Sirius som drar det strå som är längst . Då får ÖSK i alla fall med sig från gruppspelet, att med det bästa laget var man bättre än de slutliga seriesegrarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.