Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: ÖSK kopplade greppet

ÖSK PA17 skaffade sig bästa möjliga utgångsläge inför nästa veckan avslutning av gruppspelet i P17-klassen. ÖSK besegrade dagens gäster från Eskilstuna med klara 4-1. En viss hjälp hade ÖSK förmodligen av att AFC fick en spelare utvisad efter dryga timmens spel. Till yttermera visso gjordes två av de för målskillnaden så viktiga målen precis i slutet av matchen då AFC tryckte på för en kvittering.

Matchfakta.
15. 0-1 Abdikadir Hashi Iman
27. 1-1 Edvin Fisic (nickmål)
49. Varning: AFC
61. Varning: Axel Karlsson
63. Varning: AFC
65. Varning: Axel Karlsson
65. Utvisning: Axel Karlsson
72. 2-1 Zanyar Kocher
90. 3-1 Zack Westlund Bergquist
90+2. 4-1 Noel Gustavsson Engdahl
90+3. Varning; Noel Gustavsson Engdahl

Startade gjorde: Oscar Scherp (mv), Anton Werderitsch, Edwin Ibrahimbegovic, Zanyar Kocher, Svante Widlund, Edvin Fisic, Keyse Faarah Abdi, Fabian Wahlström, James Lundqvist, George Issa (k) och Valter Kjäll
Ersättare var: Lucas Helge (mv), Oliwer Lorentzson, David Gozalyan, Neo Gerzic, Noel Gustavsson Engdahl, Zack Westlund Bergquist och Aras Shivan Khalaf.

ÖSK möter i sin sista match Västerås SK på hemmaplan. En poäng i den matchen säkrar platsen i A-slutspelet. Tack vare sin fina målskillnad kan ÖSK förmodligen även ”kosta på sig” att förlora så länge det inte blir med några stora siffror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.