Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Gabrielsson förlänger med ÖSK

ÖSK kunde idag meddela, att en viktig pusselbit fallit på plats i det pågående arbetet med att utveckla klubbens damverksamhet. Dennis Gabrielsson, lagets huvudansvarige tränare sedan två år tillbaka, har kommit överens med ÖSK om en tvåårig kontraktsförlängning.

Det nya avtalet innebär utökade uppgifter för Gabrielsson, som nu kommer att bli huvudansvarig för alla damrelaterade verksamheter. Något som bland annat tycks omfatta uppbyggnaden av en akademiverksamhet. Den nya tjänsten innebär en övergång från en deltids- till en heltidsanställning.

ÖSK: Dennis Gabrielsson förlänger
ÖSK: Intervju med Dennis Gabrielsson (video)
NA: ÖSK:s drag – anställer på heltid
Djurgårdens IF (211103): Dennis Gabrielsson tackar för sig


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.