Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: ÖSK besegrade BK Forward

ÖSK PA17 och BK Forward P19 förberedde sig igår inför de kommande Ligacupsmatcherna genom att mötas i en träningsmatch på Behrn Arena.

Resultatet, hemmaseger med 5-0, var möjligen något smickrande med tanke på att gästerna fick en utvisning rätt tidigt i matchen. Osäkert dock om Forward spelade resten av matchen med bara 10 spelare. Ibland brukar man i träningsmatcher fortsätta med 11 spelare, eftersom det sällan är meningsfullt att spela 11 mot 10 i sådana här sammanhang.

ÖSK kom till spel med en trupp på 22 spelare och Forward hade 21 i sin trupp. Troligt att man bytte hela eller näst intill hela laget inför andra halvlek.

Matchfakta.
20 Utvisning: Divin Don Shikaneza
23 Varning: BK Forward
33 1-0 Fabian Wahlström
39 2-0 David Gozalyan
44 Varning: Olle Bergstrand
53 3-0 Zack Westlund Bergquist
55 4-0 Zack Westlund Bergquist
65 Varning: BK Forward
66 5-0 James Lundqvist (straff)

Matchtrupp (22 spelare): Nils Larsson (mv), Lucas Helge (mv), Anton Werderitsch, Valter Samuelsson, Neo Almkvist, Isak Salomonsson, Edwin Ibrahimbegovic, Zanyar Kocher, Svante Widlund Fabian Wahlström, Keyse Faarah Abdi, Hasan Dana, David Gozalyan, Neo Gerzic, James Lundqvist, Olle Bergstrand (k), George Issa, Valter Kjäll, Zack Westlund Bergquist, Aras Shivan Khalaf, Hugo Olander och Axel Kylborn

Nya namn i ÖSKs trupp är Valter Samuelsson från Lillån Sturehov och Neo Almkvist, som kommer från Karlslund. Den senare är för övrigt född 2008 och därmed underårig i 17-årsklassen. Vilket givetvis inte förhindrar att han ändå kommer att tillhöra den ett år äldre truppen. Speciellt inte eftersom han i år tillhört startspelarna i Karlslunds P16-trupp.

Matcherna i ÖSKs Ligacupsgrupp ser ut så här.

3 kommentarer – kommentera

Andreas

Valter Samuelsson spelar i IK Sturehov

Ficedula hypoleuca

OK, Tack för infon. Jag hittade honom med hälp av Google i Lillån. Antingen finns det två som har samma nan eller så har Lillån inte städat upp på sin webbsida.

Jag ser också att han spelat ed Sturehov i den just avslutade kvalserien för P17 div 1.

Men hans namn fanns med i ÖSKs matchtrupp i träningsmatchen or Forward. Betyder det att han nu bytt klubb?

Jag ser att han är försvarsspelare och dessutom lagkapten i Sturehov. Berätta gärna lite mer om honom (om det är så att han nu bytt till ÖSK).

Andreas

Forward spelade matchen med 10 man i 70 min då Domarna inte tillät att byta in en spelare trots att ledarna i Ösk och Forward var överens. Lite tråkigt i en träningsmatch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.