Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Elfsborg för starka då P17 Allsvenskan avslutades

Det gick som det brukar mot Elfsborg, då ÖSK PA17 avslutade årets seriespel i P17 Allsvenskan Södra. Gästerna på Behrn Arena har blivit något av ett bogeyteam för ÖSKs akademilag. Kanske inte så underligt eftersom boråsarna har en väl utbyggd akademiverksamhet som ÖSK ännu inte kan mäta sig med.

Trots resultatet i den sista matchen kan ÖSK glädjas över en väldigt väl genomförd höst som tog laget från en nedflyttningsplats till en säker plats på ett betryggande avstånd från nedflyttningsstrecket.

IF Elfsborg: U17 avslutade med seger

Matchfakta
27. 0-1 Viggo Lidberg
51. 0-2 Abdifatah Mohamed Muse
67. 0-3 Philip Jonasson (nickmål)
75. 1-3 Axel Kylborn
81. 1-4 Leo Östman
85. 2-4 Erman Hrastovina

Startade gjorde: Nils Larsson (mv), Hugo Olander, Elias Wennerlund Aslaksen, John Miettinen, Mohamad Dana, Erman Hrastovina, Hasan Dana, Axel Erikols Wetterfall, Herman Bruhn (k), Victor Sandberg cch Olle Wennerström
Ersättare var: Oscar Scherp (mv), Axel Kylborn, Alexander Toma, Felix Hasselgren, Gino Chamoun och Ludwig Flink.

Säsongen är nu färdigspelad för PA17-truppen. Trelleborgs FF och Lunds BK får lämna serien och kommer nästa år att ersättas av Norrby IF och Varbergs BoIS, vilket om inte annat innebär att det blir lite kortare resor för laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.