Akademin PA19: Oavgjort igen

Efter att ha hämtat upp ett 2-0 underläge mot Djurgården förra veckan återupprepades matchförlopp och resultat igen då ÖSK tog emot Östers IF på Behrn Arena.

Efter en jämn första halvlek med ett visst övertag för ÖSK blev det ändå med ett 0-2 underläge som laget gick till halvtidsvilan. Detta efter två sena mål av vilka det första väl kan karaktäriseras som en gåva från hemmaförsvaret efter en vansinnig passning i det egna straffområdet.

ÖSK hade dock inte slängt bort någon handduk under pausen, utan de kom ut och gjorde en stark andra halvlek som även resulterade i två mål.

Matchen slutade alltså oavgjort, vilket vittnar om bra moral i laget, men något större utslag i tabelläget ger tyvärr inte oavgjorda resultat för lag som har så långt upp till det nedre strecket som ÖSK har.