Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: ÖSK och Djurgården delade på poängen

ÖSK PA19, som jagar fortsatt spel i den högsta akademiserien, mötte igår på bortaplan Djurgårdens IF. Hemmalaget brukar normalt tillhöra de vassaste lagen i serien, men i år har det av någon anledning inte gått så bra för det blårandiga laget.

Det här var en match som ÖSK borde vinna för att ha en möjlighet att ta sig över nedflyttningsstrecket. Tyvärr grusades ÖSK förhoppningar och resultatet som fastställdes till 2-2 räcker inte till att på något nämnvärt sätt förbättra positionen.

ÖSK kan dock ta med sig en stark andra halvlek, då ett tvåmålsunderläge i halvtid kunde kvitteras. Matchvinnare för ÖSK var Victor Andersson.

Matchfakta
26. 1-0 Kalipha Jawla
35. 2-0 Kalipha Jawla
53. 2-1 Victor Andersson
65. Varning: Johannes Danho
77. 2-2 Victor Andersson
81. Varning: Wessam Dukhan
92. Varning: Djurgården

Startade gjorde: Karl Serrano Torstensson (mv), Kevin Westlind, Noel Stenlund, Johannes Danho, Wessam Dukhan, Charlie Swartling, Victor Andersson, Linus Alperud, Malïk Mokédé, Filip Ivarsson (k) och Hamse Shagaxle.
Ersättare var: Josef Keyrouz, Henry Hertzman, Robin Hadad, Elliot Lindström, Lowe Astvald, Adam Al Hamad Eriksson och Melker Birgersson (mv).

Anm. Tre lag flyttas ner, vilket inte framgår av tabellen.

I ÖSKs nästa match möter man Öster på Behrn Arena. En måstematch om man skall kunna hålla förhoppningarna om fortsatt spel i P19-allsvenskan vid liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.