Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Söder: Tung förlust mot Rynninge

Det blev en tung förlust då ÖSK Söder mötte Rynninge i gårdagens match på GPP IP. Att Rynninge, som är ett av lagen i seriens tajta toppstrid, skulle vinna kom väl inte som någon överraskning. Men förlustsiffrorna 1-8 blev väl lite väl stora. Rynninge som behövde bättra på sin målskillnad inför serieavslutningen verkar inte ha nöjt sig med att vinna utan ökade på sin målproduktion matchen igenom

Matchfakta.
10. 0-1 David Holm
24. 0-2 Emil Nilsson
42. 0-3 Adam Kjell (frisparksmål)
43. 0-4 Diego Loyola Velarde-Alvarez
48. 0-5 David Küster
51. Varning: Rynninge
61. 0-6 David Holm
83. 0-7 David Holm
85. 0-8 David Hanna
86. 1-8 Patrik Sucurovic Hedström

Matchtrupp: Axel Calais, Erik Stubbans Julin, Albin Byström, Gustaf Tigerberg (k) Anton Strömberg, Hannes Axelsson, Ali Jaber, Rabi Mourad, Djibril Ange Nehin, Joel Widmark, Christoffer Skoog, Kristoffer Johansson (mv), Marcus Astvald, Andreas Lundgren (mv), och Patrik Sucurovic Hedström

ÖSK möter i nästa omgång Frövi på bortaplan. Därefter väntar topplagen Stene och Sturehov och då lär statusen som div 4 lag slutgiltigt förloras (för den här gången).

I kväll kan för övrigt toppstriden i årets div 4 komma att avgöras. Bosna möter Sturehov och vid hemmavinst kommer Bosna att ha skaffat sig ett i det närmaste ointagligt försprång. Detta trots att de har kvar en match mot Stene, den fjärde toppkandidaten. För övriga tre topplag återstår i så fall kampen om plats två som i alla fall ger en möjlighet att kvala sig upp till div 3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.