Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: Seger i Solna

ÖSK PA19 var i helgen i Solna och laget som haft det rätt jobbigt (för att uttrycka det milt) lyckades faktiskt boka in ytterligare en seger. Nu väger denna kanske trots allt inte så tungt eftersom årets upplaga av AIK-akademins P19-lag inte verkar vara så starkt. Men ändå – en seger är alltid ändå en seger.

Matchfakta.
04 Varning: AIK
41 0-1 Linus Alperud
56 Varning: Noel Stenlund
85 0-2 Robin Hadad

Startade gjorde: Karl Serrano Torstensson (mv), Kevin Westlind,Johannes Danho, Noel Stenlund, Henry Hertzman, Victor Andersson, Nathan Hernandez Öhrn, Linus Alperud, Filip Ivarsson (k), Hamse Shagaxle och Wessam Dukhan
Ersättare var: Malïk Mokédé, Tyson Afshari, Charlie Swartling, John Lindhé Rehn, Robin Hadad och Melker Birgersson.

ÖSK PA19 spelar sin nästa match den 16 september. Då kommer motståndet från BK Häcken och matchen spelas (av någon anledning) på Mellringe IP.

Noterat.
ÖSK hade en väldigt stark bänk i den här matchen. Alla spelare som var utanför startelvan hade nog lika gärna kunnat få en plats i den.

Robin Hadad.
Hadad är tillbaka i ÖSK efter en utflykt till Karlslund hos vilka han nog hade hoppats att spela sig till en plats i startelvorna. Det gick nu inte så bra utan han har återvänt till ÖSK. En Hadad i form är något av en målgaranti på P19-nivån. Kan bli en god hjälp för ÖSK i jakten på fortsatt spel i den högsta juniorserien. Med tanke på det stora poänggapet är det dock tveksamt om det räcker. NA har skrivit en del om klubbytet.
NA: Ytterligare talang till ÖSK P19

Philip Malky.
NA skrev för några dagar sedan om att Philip Malky, som för några år sedan gick från Örebro Syrianska till Malmö FF, återvänt till Örebro och nu tränar med ÖSKs äldsta juniorer. En klar förstärkning om han är i eller nära sin matchform. Det är dock tveksamt om har är det. Jag har i alla fall inte kunnat hitta någon notering om att han i år spelat någon match för Malmö FF eller i BK Olympic. Förmodligen har han varit långtidsskadad.
NA: Uppgifter: Talangen tillbaka i Örebro – klar för ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.