Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA15: ÖSK gick obesegrade genom serien

ÖSK PA15 avslutade den regionala delen av sin säsong i och med gårdagens hemmamatch mot Karlskoga SK. Det verkar av matchrapporten att döma som om det var värmlänningarna som förde matchen. Tre gånger tog gästerna ledningen bara för att sedan få se en ÖSK-kvittering. Det var nog – av ad jag sett och kommer ihåg – den match ÖSK varit mest pressad i under säsongen.

Matchfakta.
20. 0-1 Darin Hawez Omar
25. 1-1 Ty Lynn Wilson
35. 1-2 Darin Hawez Omar
38. 2-2 Zenadiin Abdulkadir Enow
56. 2-3 Cherif Suwareh Jallow
67. 3-3 Alvin Cherry Ahlén

Startade gjorde: Alfred Glasberg (mv), Fabian Forsberg, , Cyril Joe Laomadi, August Molin, Odirah Felice Anichukwu, Rion Konushevci, William Jägestedt Widstrand, Simon Fläckman, Edwin Ibrahimbegovic och Zenadiin Abdulkadir Enow.
Ersättare var: Isak Berthling, Ty Lynn Wilson, Alvin Cherry Ahlén. Yonas Mosa (k) och Alexander Begallo.

Seriespelet fortsätter nu för ÖSKs del med ett A-slutspel i vilket man kommer att möta IF Karlstad Fotboll, IFK Norrköping, IK Sturehov, Karlskoga SK, Nyköpings BIS, Stångebro United BK och Västerås SK i en enkelserie. Den första motståndaren är Sturehov, som ÖSK tar emot på Ekäng på lördag med avspark kl 10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.