Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA15: Seger i hängmatch

ÖSK Ungdoms PA15-lag mötte igår kväll Hovsta i en match som av någon anledning blivit senarelagd. Seriespelet skall ju vara avslutat på söndag så det var hög tid att klara av matchen.

Hovsta tillhör inte de starkaste lagen i serien så ÖSK valde (antar jag) att matcha ett lag som innehöll några av spelarna från den stora P14-truppen.

Hovsta verkar ha bjudit på bra motstånd. Så bra att det fortfarande var oavgjort (och mållöst) efter de första 40 minuterna. I andra halvlek lossnade det dock för ÖSK som i slutändan kunde boka in en komfortabel seger med 4-0.

Matchfakta (2*40).
24 Varning: Dominic Rizkalla
54 0-1 Okänd spelare
57 0-2 Amer Zeljkovic
62 0-3 William Jägestedt Widstrand
69 0-4 Amer Zeljkovic

Startade gjorde: Fabian Forsberg August Molin Alexander Görtz Rion Konushevci Dominic Rizkalla, William Jägestedt Widstrand, Ty Lynn Wilson, Simon Fläckman (k), Yonas Mosa och Alfred Glasberg (mv)
Ersättare var: Isak Berthling, Amer Zeljkovic och Odirah Felice Anichukwu.

Anm. Tvåmålsskytten Amer Zeljkovic är en av de spelare som lånats upp från P14.

Seriespelet avslutas på söndag då ÖSK tar emot Karlskoga SK på Ekängs IP. Karlskogalaget var länge seriens näst bästa lag, men har nu på slutet halkat efter lite i tabellen. Kanske på grund av att även de har haft en hängmatch i planeringen. Den spelas i kväll mot IF Karlstad och vinner de den tar de över andraplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.