Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Förlust på Listerlandet

ÖSK PA17 var redan igår i Blekinge för att möta Mjällby AIF i en kvällsmatch på Strandvallen. Trots en halvtidsledning med 2-0 efter mål av bröderna Hana slutade mötet med förlust. Kanske inte så konstigt trots allt, eftersom Mjällby tillhör seriens absoluta topplag. Jag hade nog innan matchen trott att förlustsiffrorna skulle bli större.

Matchfakta.
16. 0-1 Mohamad Dana
43. Varning: Axel Erikols Wetterfall
45. 0-2 Hasan Dana
47. 1-2 Kimmen Nennesson
52. 2-2 Lukas Nennesson
63. 3-2 Isac Johnsson (straff)
71. Varning: Mjällby
80. Varning: Axel Kylborn
90+1. 4-2 Mohamad Minas Kaddah

Startade gjorde: Buster Runheim (mv), Axel Kylborn, Alexander Toma, Elias Wennerlund Aslaksen, Mohamad Dana, Sahal Hussein Mohamud, Óli Melander, Erman Hrastovina, Hasan Dana, Axel Erikols Wetterfall och Herman Bruhn (k)
Ersättare var: John Miettinen, Noel Gustavsson Engdahl och Gino Chamoun.

Lite oroväckande att laget återigen visar upp en väldigt tunn avbytarbänk. Dessutom var ju Noel Gustavsson Engdahl inlånad från PA16. Men det kanske var den långa resan kombinerat med att det var en fredagsmatch som gorde att det var svårt att mobilisera en bredare trupp.

I nästa match, som spelas den 3 september, tar ÖSK emot BK häcken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.