Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Jonna Dahlberg på väg in?

Det skriver i alla fall NA i kväll. Som tidningen beskriver saken är övergången mer eller mindre klar. Dahlberg kommer inte att vara tillgänglig i helgens bortamatch mot P18 IK, men spelklar till nästa veckas tidiga seriefinal mot tvåorna från Huskvarna.

Lite märkligt kan jag väl inte låta bli att tycka. Med Dahlbergs meritlista borde hon väl ha kunnat få ett kontrakt hos ett lag med en placering högre upp i damfotbollens näringskedja. Men hon kanske ville tillbaka till Örebro. Fast i så fall känns väl KIF Örebro som en naturligare klubbadress.

Om hon verkligen kommer till ÖSK känns det som en intressant förstärkning i jakten på seriens topplacering.

NA: Uppgifter: Utlandsproffset förstärker serieledande ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.