Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: Förlust mot Hammarby

ÖSK PA19 var igår i Stockholm för en match mot Hammarby i P19 Allsvenskan. Det blev en förlust med 4-1. Tyvärr verkar det vara så att årets upplaga av det äldsta akademilaget inte har spelstyrka nog att på allvar kunna rubba de bästa akademiernas lag.

Matchfakta.
17. Varning: Wessam Dukhan
26. Varning: Tyson Afshari
37. Varning: Hammarby
44. 1-0 Kalle Selin Stregart (nickmål)
45. Varning: Victor Andersson
49. 2-0 Kalle Selin Stregart
51. 2-1 Henry Hertzman (straffmål)
70. 3-1 Benjamin Konjhodzic
78. Varning: Adam Al Hamad Eriksson
78. 4-1 Edvin Bajrovic
81. Varning: Hammarby

Matchtrupp.
Startade gjorde: Buster Runheim (mv), Filip Ivarsson (k), Kevin Westlind, Wessam Dukhan, Nathan Hernandez Öhrn, Ebbe Wingemark, Tyson Afshari, Noel Stenlund, Johannes Danho, Henry Hertzman och Victor Andersson
Ersättare var: Linus Alperud, Lowe Astvald, Adam Al Hamad Eriksson, Elliot Lindström, Elias Rigö och Melker Birgersson (mv).

Noterat från matchtruppen: Av spelarna i A-truppen var det bara Johannes Danho som deltog. De övriga två var kvar i Örebro för att i stället träna med A-truppen. Josef Keyrouz var avstängd efter utvisningen i den förra matchen. I hans ställe var det Noel Stenlund som fick platsen i backlinjen (antar jag). Buster Runheim är åter i spelbart skick. Degerforslånet Karl Serrano Torstensson saknades därför i matchtruppen.

Nästa match: Lördagen den 19 augusti reser ÖSK till Västerås för en match mot bottenkollegorna från VSK. För båda lagen är det givetvis väldigt viktigt med en vinst för att få lite bättre häng på lagen över strecket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.