Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA19: Storvinst i Eskilstuna

ÖSK PA19 spelade igår i Eskilstuna mot AFC i en träningsmatch inför omstarten av P19 Allavenskan.

Eftersom det var en träningsmatch på bortaplan finns det inte så mycket information om matchen mer än slutresultatet (ÖSK-vinst med 6-1) och hur matchtruppen såg ut.

Matchtrupp (19 spelare): Tyson Afshari, Adam Al Hamad Eriksson, Linus Alperud, Victor Andersson, Lowe Astvald, Melker Birgersson (mv), Wessam Dukhan, Nathan Hernandez Öhrn, Henry Hertzman, Filip Ivarsson, Josef Keyrouz, John Lindhé Rehn, Elliot Lindström, Óli Melander, Elias Rigö Karl Serrano Torstensson (mv), Noel Stenlund, Kevin Westlind och Ebbe Wingemark.

Det var ju en ovanligt välfylld matchtrupp sett till hur det såg ut mot slutet av vårsäsongen. Ett namn som saknades var Charlie Swartlings, som missade stora delar av vårsäsongen på grund av en knäskada. Glädjande då att idag kunna läsa, att Swartling i stället deltog på A-lagets träning.

De stora segersiffrorna till trots skall resultatet nog inte övervärderas. AFC Eskilstunas juniorer spelar i vad som väl skulle kunna kallas nivå 3 tillsammans med bland annat Karlslund och Örebro Syrianska. En serie som de för övrigt tagit en ordentlig ledning i.

För ÖSK PA19s del startar höstsäsongen på söndag med en bortamatch mot GAIS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.