Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA17: Förlust i Västerås

ÖSKs PA17-lag har startat upp sin höstsäsong och träningsmatchade idag på bortaplan mot Västerås SK. Resultatet blev tyvärr en förlust med 3-2 mot ett lag som man normalt ”skall” slå. Men som sagt – det var en träningsmatch och dessutom den första efter sommaruppehållet.

Matchfakta.
04. Varning: Ludwig Flink
22. 0-1 Erman Hrastovina
37. 1-1 Felix Johansson
42. Varning: Västerås SK
50. 2-1 Alexander Nordlund
53. Varning: Västerås
68. 2-2 Herman Bruhn
86. 3-2 Lukas Tunedal
91. Varning: Västerås

Matchtrupp
Nils Larsson (mv), Oscar Scherp (v) Alexander Toma, John Miettinen, Mohamad Dana, Sahal Hussein Mohamud, Erman Hrastovina, Hasan Dana, Felix Hasselgren, Axel Erikols Wetterfall, Herman Bruhn, Gino Chamoun, Axel Kylborn, Victor Sandberg, Ludwig Flink, Olle Wennerström och Arvid Cervin (k).

Positivt var att det verkar som om många av de spelare som saknats under våren tycks vara tillbaka och tillgängliga för matchspel. Under slutet av vårsäsongen fick man ju i flera matcher lov att förlita sig på spelare från PA16 för att överhuvudtaget ha några spelare på bänken.

Ett nytt namn i truppen i den här matchen var Gino Chamoun. Efter lite googlande hittade jag honom i Trollhättan. Där spelade han säsongen 2021 div 5-fotboll för Trollhättan Syrianska. Under åren 2022 och 2023 har han sedan tillhört FC Trollhättans P19-lag. Han är av allt att döma försvarsspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.