Akademin PA15: Oavgjort resultat i SEF Trophy

ÖSK Ungdoms PA15-trupp inledde idag sitt gruppspel i elitturneringen SEF Trophy. För motståndet stod Elfsborg.

Trots ett tidigt 0-2 underläge lyckades ÖSK kämpa sig till ett oavgjort resultat i en match som slutade 2-2.

Elfsborg tyckte så här om matchen.
Elfsborgs första match i turneringen blev en tuff utmaning mot Örebro SK. Matchen inleddes på ett positivt vis och ledningen tog Elfsborg redan i den fjärde minuten genom Gustav Åsander. Innan kvarten var spelad hade Elfsborg även utökat till 2-0 genom Niklas Wernstedt. Men matchen var en jämn historia och Örebro jobbade sig in i den andra halvleken. Först kunde ÖSK reducera i den 39′ minuten innan de kvitterade precis i slutskedet av matchen. Därmed fick gulsvart en poäng i den första matchen. Nästa match spelas på tisdagen mot Trelleborgs FF.

Matchfakta (2*30 min)
04 0-1
13 0-2
39 1-2 Edwin Ibrahimbegovic
50 2-2 Keyse Faarah Abdi

I den andra gruppspelsmatchen besegrade Trelleborg överraskande (för mig) Brommapojkarna med 3-1.