Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: PA15 befäste serieledningen

ÖSK Ungdoms PA15-lag var igår i Karlstad för ett möte med (dåvarande) serietvåan IF Karlstad. Det gick som det brukar då det här laget är i farten. Det blev en vinst. Efter en uppenbarligen händelsefattig första halvlek utan vare sig mål eller varningar hettade det till i inledningen av den andra. Först tog hemmalaget ledningen innan ÖSK gjorde två mål på samma minut (den 56:e).

I ÖSKs laguppställning dök det den här gången upp tre spelare som oftast spelat i P16-truppen. Det var Christian Begallo, Keyse Faarah Abdi och Edwin Ibrahimbegovic. De var väl med (antar jag) för att spela ihop sig med de övriga spelarna och vice versa inför Gothia-turneringen SEF Trophy som avgörs i mitten av juli månad. I den tävligen deltar lagen från de bästa 32 svenska akademierna.

Matchfakta.
50. Varning: Karl Löfberg
51. 1-0 Filip Zirojevic
56. 1-1 Christian Begallo (straff)
56. 1-2 Rion Konushevci
60. Varning: IF Karlstad
70. 1-3 Fabian Wahlström
78. Varning: IF Karlstad

Startade gjorde: Noah Da Silva Ahlkvist (mv), August Molin, Isak Berthling, Christian Begallo (k), Rion Konushevci, Keyse Faarah Abdi, William Jägestedt Widstrand, Edwin Ibrahimbegovic, Karl Löfberg, Fabian Wahlström och Zenadiin Abdulkadir Enow
Ersättare var: Fabian Forsberg Simon Fläckman, Alvin Cherry Ahlén, Abdullahi Qasin Mohamed och Yonas Mosa.

Lagets nästa seriematch är inte förrän den 6 augusti då borlängelaget Forssa kommer till Örebro. Det finns dock en uppskjuten match mot Adolfsberg som kanske kan klaras av innan serien börjar om på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.