Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Söder: Ny förlust för Söder

I vår lokala div 4-serie jobbar man på hårt för att klara av spelprogrammet inför sommaruppehållet. Igår fullbordades den 12 omgången.

På GPP IP möttes ÖSK Söder och Svea FF. Resultatmässigt fanns det inte så mycket att glädjas över efter matchen. Jag noterar dock, att man den här gången lyckats ringa in tillräckligt många spelare för att få en rätt välbesatt avbytarbänk. Det har ju varit klent med den saken under de senare omgångarna.

För NA:s textrobot kommenterar ÖSK Söders tränare Alan Sulefani matchen: Det känns som att vi går i storm och inte motvind. Känslan är att vi är väl så bra som Svea, men som så många gånger förr så ger vi bort både 1-0 och 2-0 och då blir det svårt. Svea har duktiga spelare som är dödliga när du ger dem lillfingret och vi ger tyvärr bort hela handen idag.

Matchfakta.
21 Varning: Svea
43 1-0 Jonathan Rasch
49 2-0 Benjamin Noorzay
61 3-0 Sebastian Huenul Helgesson (nickmål)
86 4-0 Sebastian Huenul Helgesson

Startade gjorde: Andreas Lundgren (mv), Erik Stubbans Julin, Viktor Lindqvist (k), Gustaf Tigerberg, Yahye Ibrahim Mohammud, Karzan Hassan, Hampus Gustavsson, Edvin Larsson, Boris Lumbana, Christoffer Skoog, och Stefan Hannason.
Avbytare var: Kristoffer Johansson (mv), Axel Calais, Magnus Palm, Djibril Ange Nehin, Vincenzo Altilia, Ali Jaber och Patrik Sucurovic Hedström.

En match återstår nu innan lagen i div 4 kan ta sommarledigt för en återhämtnings- och restaureringspaus. Den 27 juni tar ÖSK Söder emot Glanshammar på GPP IP och därefter har man speluppehåll fram till den 11 augusti (Hidingsta borta).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.