Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

NA höjer priset för Live-sport

Tror jag, skall jag kanske tillägga för säkerhets skull.

I en krönika idag skriver NA:s chefredaktör Anders Nilsson om de framgångar tidningen har med de sportsändningar, som tidningen erbjuder sina läsare. Läsar- eller kanske snarare tittarintresset för dessa sändningar är stort.

I en faktaruta under själva krönikan kan man läsa:
För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Nerikes Allehandas e-tidning eller papperstidning (paketen som heter Digital Premium, Helg eller Total). Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Så har det väl inte varit tidigare. Då har en prenumeration på den enklaste digitala prenumerationen (Nyhetspaket Digital) varit tillräcklig för att även kunna se live-sändningarna.

NA: NA storsatsar på livesport

Nu skall väl sägas att för den ÖSK-intresserade är Bonniers Plus-paket ett förhållandevis prisvärt erbjudande. Det ger utöver live-TV sändningarna även möjligheten att läsa om ÖSKs prestationer sedda med motståndarögon, vilket ofta är intressant. Dessutom ger prenumerationen tillgång till Dagens Nyheters och Expressens digitala nyhetstjänster, vilket kan vara värdefullt för de som vill ha tillgång till en rikstäckande nyhetstjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.