Akademin: Storseger i Karlskoga för PA15

ÖSK Ungdoms akademilag PA15 var idag i Karlskoga för en match i den regionala serien. För motståndet svarade KB Karlskoga. Efter en till synes jämn första halvlek kunde ÖSKarna gå till pausvilan med en 1-0 ledning.

I inledningen av andra tappade hemmalaget greppet om matchen och släppte in tre mål på fyra minuter. Sedan var det gvietvis kört och ÖSK kunde göra fyra mål till innan det var färdigspelat.

Matchvinnare för ÖSK blev Simon Fläckman som gjorde både det viktiga första och det förmoligen nästan lika viktiga andra målet. Det är det märkliga med det här laget. De gör många mål, men det är ovanligt många som bidrar med målskyttet.

Allexander Görtz, Ty Lynn Wilson, Alvin Cherry Ahlén
Ersättare: Noah Da Silva Ahlkvist (mv), August Molin, Abdullahi Qasin Mohamed och Yonas Mosa.

Laguppställningen från SvFF:s app Min fotboll.

ÖSKs nästa match blir ett örebroderby mot förortsgänget från Adolfsberg. Den matchen spelas den 21 juni (som är en onsdag) på Ekängs konstgräs.