Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Förlust mot serieledarna

Det blev inte oväntat en ny förlust för ÖSK Söder i gårdagens match på GPP IP. Stene IF, som delar serieledningen med FK Bosna, stod för motståndet. Kumlingarna nöjde sig av allt att döma med att säkra poängen utan att göra det onödigt smärtsamt för Söder.

Enligt ÖLFF:s matchrapport kom Söder till match med en trupp som bara bestod av 12 spelare. Av vilka två är målvakter och som dessutom innehöll lagets 47-årige assisterande tränare. Det kan nog bli en tunghöst för Söder om man inte lyckas få in några förstärkningar under sommaren.

Söders tränare hade följande kommentar till NA:s textrobot efter matchen. Det är alltid tufft att förlora och nu är vi dessutom inne i en streak. Trots återkommande förluster känner vi att vi är där i matcherna. Just nu är det mycket stolpe ut, men jag tror stenhårt på att när vi börjar få lite medvind in så kommer resultaten också börja gå vår väg.

NA: Obesegrade matchraden förlängd för Stene

Matchfakta.
22. 0-1 (självmål)
40. Varning: Stene
43. 0-2 Jim Hast
57. 0-3 Simon Karlsson
66. Varning: Viktor Lindqvist

Matchtrupp: Andreas Lundgren (mv), Patrik Magnusson, Viktor Lindqvist (k), Gustaf Tigerberg, Edwin Ask, Edvin Larsson, Zlatko Zindovic, Magnus Koivusalo, Kristoffer Johansson (mv), Joel Widmark, Christoffer Skoog och Patrik Sucurovic Hedström.

ÖSK Söders nästa match om en vecka spelas mot Mariebergs IK på bortaplan. Kanske en lite möjlighet till poäng där om det går att få ihop en någorlunda slagkraftig matchtrupp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.