Örebro SK Dam: Övertidsmål gav oavgjort

Det blev oavgjort då ÖSK tog emot Tyresö FF i dagens match på GPP IP. Gästerna har inte lyckats så värst bra i årets serie, men visade idag att det trots allt finns en hel del kvalitet i laget. Det visade de bland annat genom att två gånger ta ledningen. ÖSK kvitterade båda gångerna, men vid den sista kvitteringen till 2-2 hade de onekligen tidsmarginalerna på sin sida.

Det blev en lite underlig match för oss som fölitade oss på NA:s webbsändning. ÖSK startade matchen bra och dominerade spelmässigt fram till halvtimmen spelad. Dock utan att lyckas göra något mål.

Där ungefär fick NA sändningsproblem och några bilder från matchen kom sedan inte förrän en bit in i andra halvlek. Då hade just Cornelia Karlsson kvitteringsnickat till 1-1. Sedan pressade Tyresö hårt på ÖSKs planhalva. Det var en helt annan matchbild än i den första halvleken.

Med bara 6 ordinarie minuter kvar kunde gästerna ta ledningen för andra gången i matchen. Då såg det rätt kört ut, men Ella Gunnarssons mål på övertid gjorde att lagen fick dela på poängen. En poäng som egentligen inte betyder så värst mycket för något av lagen. Båda behövde tre.

ÖSK: Oavgjort i hemmamatchen mot Tyresö FF
ÖSK: Agnes Andersson om matchen (video)
NA: ÖSK minuter från chockförlust efter slumpmål