Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Ungdom: Fem ungdomar fick stipendium

Vid ÖSKs senaste hemmamatch delades fem stipendier ut till förtjänta ungdomar. Stipendierna, som kommer från Tage Ericssons fond till 15-åriga lovande idrottande killar och tjejer inom ÖSKs ungdomsverksamhet, är på 4.000 kronor. Stipendiaterna utses av ÖSKs tioårsförening.

Två av stipendiaterna tillhör föreningens fotbollssektion och de erhöll sina stipendier med följande motiveringar.

Carl Löfberg, Fotboll PA15
Carl är en spelskicklig innermittfältare som alltid ger 100% i varje duell. Han är en trygg uppspelspunkt i det offensiva spelet samt en stabil bollvinnare i defensiven. Carl har spelat i ÖSK sedan barnsben och alltid varit en spelare med hög ambition och bra karaktär. Senast i helgen var Carl 1 av 22 spelare som representerade Örebro Läns Fotbollsförbund i det regionala utvecklingsläget.

Elsa Rögardt, Fotboll F08
Elsa är en orädd och ambitiös målvakt som i sitt ledarskap är en viktig kugge i hennes lag. Hon har under säsongen spelat i fler olika matchmiljöer med både FA17 och F08 där hon oavsett match alltid håller en hög nivå. Elsas potential är väldigt stor och hon kan komma långt i sin fotbollskarriär om hon fortsätter visa framfötterna och uppvisar bra karaktär.

De övriga tre stipendiaterna var Märta Hallin Handboll F08, Edvin Thapper Bandy U16 och Filip Jansson Innebandy.

ÖSK Ungdom: Nya stipendiater i Fond Tage har blivit utvalda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.