Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Förlust efter målvaktsutvisning

ÖSK Söders herrar mötte på fredagskvällen Frövi IK på GPP IP. Matchen började chockartat för hemmalaget som fick sin inflytelserika målvakt Andreas Lundgren målchansutvisad redan efter 10 minuter. Trots det lyckades laget hålla ett oavgjort (och mållöst) resultat fram till halvtid.

I början av andra gorde sedan Frövi mål och sedan verkar det ha varit mer eller mindre kört.

Från NA:s textrobot har jag saxat Alan Suelfanis tränarkommentar: Vi åker på en målchansutvisning redan efter 10 minuter, men står trots det upp i hela första halvleken och har även en frispark i ribban. I andra gör de tidigt 1-0 och för sedan spelet bra innan de också gör 2-0. Vi har ytterligare ett skott i ramen innan matchen är slut, men Frövi vinner rättvist.

Matchfakta.
10. Utvisning: Andreas Lundgren
50. 0-1 Kevin Louinsson
61. Varning: Frövi
65. Varning: Patrik Sucurovic Hedström
67. 0-2 Christoffer Gustafsson
72. Varning: Viktor Lindqvist
73. Varning: Frövi

Matchtrupp.
Startade gjorde: Andreas Lundgren (mv), Axel Calais, Erik Stubbans Julin, Viktor Lindqvist (k), Benjamin Noorzay, Hampus Gustavsson, Zlatko Zindovic, Gustaf Tigerberg, Alex Hjulström, Joel Widmark och Alessandro Eni
Avbytare var: Kristoffer Johansson (mv), Edvin Larsson, Djibril Ange Nehin, Majdi Kridi och Patrik Sucurovic Hedström

Nästa match spelar laget den 2 juni. Då möter de Sturehov på Sörbyvallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.