Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: DM-förlust i Laxå

ÖSK Söder var igår i Laxå för en DM-match mot div 6-laget Laxå IF. Det gick väl sådär skuille man kunna säga om man vill vara vänlig.

Efter en förhållandevis jämn första halvlek så förlorade Söder intresset i den andra och siffrorna drog iväg ordentligt. Inte så mycket att säga om det. Söder, som nog har intresset koncentrerat mot att försvara sin plats i fyran skickade ett ungt och relativt orutinerat lag av A/B-karaktär till matchen och när avståndet blev ointagligt så försvann väl gnistan.

Det blir ofta så i den här DM-turneringen. När väl cupedelen kommit igång har många (de flesta) lag fått andra prioriteringar än att gå långt i en cup, där det enda som lockar de flesta nog är möjligheten att få möta ett någorlunda välbestyckat ÖSK.

Matchfakta.
31. Varning: Laxå
41. 3-0 Linus Axegärd
51. 4-0 Hampus Lind
70. 5-0 Emil Andersson
78. 6-0 Nisvet Reiz
82. Varning: Alexander Sundström
87. 7-0 Hugo Sivertsson (straff)
88. 8-0 Hugo Sivertsson

Matchtrupp.
Startade gjorde: Kristoffer Johansson (mv), Axel Calais, Karzan Hassan (k), Hama Ibrahim, Edwin Ask, Edvin Larsson, Djibril Ange Nehin, Alexander Sundström, Ali Jaber, Alex Hjulström och Joel Widmark.
Avbytare var Erik Stubbans Julin, Albin Byström och Hampus Gustavsson.

ÖLFF: Distriktscupen herrar, Cupspel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.