Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Målrikt då Söder och Rynninge kryssade.

ÖSK Söder mötte Rynninge IK i en fredagskvällsmatch på Grenadjärvallen. Båda lagen i poängbehov om än av olika anledningar. Nedflyttade Rynninge startade serien som något av favorit, men några mindre lyckade resultat hade gjort att de tappat kontakten med den absoluta täten. ÖSK Söder med ett så gott som helt nytt lag kämpar för att hålla sig kvar i fyran.

Efter en händelse- och målrik match fick lagen nöja sg med en poäng var. Nöjdast var väl Söder, även om en poäng inte räcker så långt, som bärgade sin poäng genom frispark på tilläggstid.

Matchvinnare för Söder blev Hama Ibrahim som gjorde tre av de fyra målen

Till NA:s textrobot kommenterade ÖSKs tränare Alan Sulefani matchen: Första 22 är vi inte med alls och Rynninge gör 2 mål, efter det tar vi andra halvan av första halvlek och kommer tillbaka till 2-2. I andra tar vi en välförtjänt ledning, men Rynninge är starka och vänder innan vi kvitterar på tilläggstid. Vi bjuder motståndarna på tre mål, men kommer tillbaka oerhört starkt.

Matchfakta
13. 1-0 Etiandro Galvin Barreto
17. 1-1 Hampus Gustavsson
22. 2-1 Etiandro Galvin Barreto
43. Varning: Rynninge
43. 2-2 Hama Ibrahim (straff)
64. Varning: Rynninge
72. 2-3 Hama Ibrahim
72. Varning: Hama Ibrahim
74. 3-3 Etiandro Galvin Barreto
79. 4-3 Charlie Ringh
90+5. 4-4 Hama Ibrahim (frisparksmål)
90+5. Varning: Karzan Hassan

Matchtrupp.
Startade gjorde Andreas Lundgren (mv), Gustaf Tigerberg, Alex Hjulström, Viktor Lindqvist (k), Karzan Hassan, Hama Ibrahim, Christoffer Skoog, Erik Stubbans Julin, Hampus Gustavsson, Albin Byström och Alessandro Eni.
Avbytare: Kristoffer Johansson (mv), Joel Widmark, Anton Strömberg, Edvin Larsson, Edwin Ask och Djibril Ange Nehin.

ÖSK Söders nästa seriematch spelas på fredag. Då är det Frövi IK som kommer till Grönpepparparken. Men innan dess skall laget i morgon (som är en måndag) möta Laxå IF i Distirktscupen. Den matchen spelas på Ramundervallen i Laxå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.