Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Behrn Arena: Uppfräschning på gång

NA skriver idag om Lindells Cykel & Sport, en av hyresgästerna i Behrn Arenas norra läkare. Lindells kommer att flytta sin verksamhet till nya lokaler. Först tillfälligt till Idrottshuset och sedan under hösten till nya permanenta lokaler på en ännu inte angiven plats. Att Örebroporten valt att tillfälligt flytta Lindells till Idrottshuset innan de kan flytta vidare till sina nya lokaler tyder nog på att man vill komma igång med renoveringsarbetena så fort som möjligt.

Tidningen skriver, att i Lindells nuvarande lokaler kommer (förmodligen) någon typ av restaurangverksamhet att etableras.

Urban Lindell som idag driver cykelhandeln berättar för NA: Dessutom ska arenan renoveras och det kommer att bli någon form av restaurangverksamhet i Lindells nuvarande lokaler.

Örebroportens planer är att skapa fler restauranger i området, och då är tanken att det ska bli restaurang där vi ligger i dag. Det är inte klart vilken restaurang det blir men många har varit och tittat på lokalen.

Jag kan väl för egen del (kill)tycka, att tanken på fler restauranger i anslutning till Behnr Arena låter som ett rätt riskabelt projekt. Utbudet av restauranger i centrala Örebro är redan stort och det är väl tveksamt om Behrn Arena, som ligger lite avsides och som saknar ett naturligt upptagningsområde, kan locka tillräckligt många restaurangegäster för att etablera en lönsam rörelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.