Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder: Nora och Söder nollade varandra

Det blev inga mål då Nora BK och ÖSK Söder misslyckades i sina respektive försök att öka på avståndet till tabellens bottenvåning. Resultatet 0-0 lär väl ingen vara nöjde med förutom möjligen de två målvakterna.

NA:s textrobot har fångat upp följande ledarkommentarer.
ÖSK Söders tränare Alan Sulefani: Efter förlusten förra helgen pratade vi om att inställningen inte får saknas igen och idag krigar samtliga spelare i 90 minuter. Nora har flera lägen att göra mål, men en stor eloge till våra spelare som håller i.
Noras sportchef Björn Andersson: I ÖSK är målvakten Andreas Lundgren och futsalkungen Christoffer Skoog bäst.

Matchfakta.
48 Varning: Edwin Ask
75 Varning Nora BK
85 Varning Axel Calais

Startade gjorde: Andreas Lundgren (mv), Axel Calais, Robin Bermal, Erik Stubbans Julin, Viktor Lindqvist (k), Benjamin Noorzay, Hama Ibrahim, Edvin Larsson, Djibril Ange Nehin, Joel Widmark och Christoffer Skoog
Avbytare: Kristoffer Johansson (mv), Edwin Ask, Johannes Erlandsson,Anton Strömberg och Patrik Sucurovic Hedström.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.