Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK herr: Nytt ansikte på lagbilden

På årets lagbild av herrtruppen finns det ett för mig (nästan) okänt ansikte. Det är Johannes Gocko, som tydligen fått en plats i ledarstaben kring truppen. Av allt att döma som resurs inom det medicinska teamet – Johan Eriksson hinner väl inte göra allt själv).

Om detta har ÖSK såvitt jag vet inte skrivit något och Gocko finns inte heller med i ÖSKs personalpresentation på webbplatsen. Inför fjolårssäsongen presenterades han dock på akademins Instagramkonto som ansvarig för en nybildad rehabgrupp för spelarna från alla de tre akademitrupperna.

ÖSK: Lagfoto 2023
Instagram: Akademin – Johannes Gocko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.