Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Snubbeltråd på mållinjen för PA17

ÖSK PA17 hade en till synes bra möjlighet att ta hem segern i sin grupp i ett av Ligacupens B-slutpel. De två Ö-lagen ÖSK och Örgryte har jagat varandra serien igenom och då den sista matchen skulle spelas idag behövdes ”bara” en ÖSK-seger med minst 2 mål mot Skövde AIK.

En uppgift som i alla fall i förväg inte såg helt omöjlig ut. När Erman Hrastovina gjorde 2-0 efter knappa timmen var gruppsegern inom räckhåll. Men ett sent Skövdemål i matchens sista minut (eller om det nu var på övertid) gjorde att förstaplatsen blev en andraplats. ÖSK och ÖIS är onekligen två jämna lag. Det inbördes mötet slutade 2-2. Målskillnaden var densamma, men ÖIS hade när allt blev klart gjort ett mål mer.

Matchfakta.
36 1-0 Mohamad Dana (straff)
58 2-0 Erman Hrastovina
90 2-1 Hamse Hayi Mahamud

Startade gjorde: Oscar Scherp (mv), Alexander Toma, John Miettinen, Rionaldo Guzman Shojadoost, Erman Hrastovina, Mohamad Dana, Elias Wennerlund Aslaksen, Ludwig Flink, Felix Hasselgren, Axel Erikols Wetterfall och Arvid Cervin (k).
Ersättare: Nils Larsson (mv), Hasan Dana, Simon Bergkvist och Zanyar Kocher

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.