Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK Dam: Jalkinger till Degerfors

Antonia Jalkinger lämnade ÖSKs damlag förra sommaren med motiveringen att tiden inte räckte till för både arbete och fotbollen. En bidragande orsak kan möjligen ha varit att investeringen i fotbollstid bara resulterade i ett fåtal matchminuter. Jalkinger lyckades aldrig utmana på allvar om en plats i ÖSKs startelvor utan fick nöja sig med inhopp från bänken då startspelarna tröttnat.

Nu meddelar Degerfors att hon skrivit på för dem och hon kommer därmed att spela för en av ÖSKs seriekonkurrenter.

Antonia Jalkinger har en utmärkt teknik och god speluppfattning. Det flesta moment tog dock lite för lång tid att utföra, vilket gjorde att hennes positiva egenskaper aldrig kunde utnyttjas till fullo. Vi får se om Degerfors lyckas finna en roll som passar henne bättre.

Degerfors IF: Antonia Jalkinger klar för Degerfors IF
Eyravallen (220704):  Antonia Jalkinger tackar för sig
Lagstatistik: Antonia Jalkinger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.