Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder herr: Färdigkvalat till Svenska Cupen

ÖSK Söders herrar avslutade igår kvalet till nästa års Svenska Cup. Motståndare på Pettersbergs IP var Rynninge IK – laget som på tre år gått raka vägen från div 1 till lokalfotbollens div 4. En blivande seriemotståndare med andra ord.

Efter att ha tvingats lämna walkover i den första matchen – antingen på grund av spelarbrist eller för att man inte tyckte det var någon idé att spela mot Yxhult fick Söder lite bättre ordning på laguttagningarna och klarade av både matcherna mot IF Eker och gårdagens match mot Rynninge. Även om det laguttagingsmässigt verkar ha varit knappt igår med bara en tillgänglig ersättare.

Därför får man väl anta att gårdagsresultatet 0-2 förmodligen var ok, även om det är oklart hur bra (eller dåliga) Rynninge kommer att vara i år.

Matchfakta.
35. 1-0 Etiandro Galvin Barreto
43. 2-0. David Holm
60. Varning: Carl Thor

Matchtrupp: Joel Widmark, Hama Ibrahim, Albin Byström, Robin Bermal, Timmoty Oddi, Edvin Larsson, Axel Calais, Jesper Gustavsson, Patrik Magnusson, Benjamin Noorzay och Andreas Lundgren (mv och k)
Ersättare: Alexander Sundström

Därmed är kvalet till Svenska Cupen färdigspelat för ÖSK Söders del. Det gick väl inget vidare med en walk-over och två förlustmatcher. Alternativt rätt så bra med två knappa förluster mot lag som borde vara betydligt bättre. Detta trots en betydligt utunnad och försvagad trupp jämfört med det lag som lyckades hålla kvar Söder i fyran förra året.


Rynninges trupp: Tim Bergström, Joan Loyola Velarde-Alvarez, Ismet Reiz, David Holm (k), Charlie Ringh, Emil Nilsson, Carl Thor, Melvin Einarsson, Elias Karlsson Rosengren, Etiandro Galvin Barreto och Diego Loyola Velarde-Alvarez
Ersättare: David Küster, Simon Karlsson Rosengren, David Hanna, Cameron Valvee och Albert Pehrson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.