Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin: Stor förlust då ÖSK PA16 mötte BP

Igår mötte ÖSK PA16 ett av Brommapojkarnas två lag i en match i Ligacupens A-slutspel. Det gick väl inte så bra. ÖSK förrlorade sin serieledning och fick dessutom finna sig i en inte speciellt upplyftande förlust med de så berömda tennissiffrorna.

Att förlora mot BP är i och för sig inte någon skam. Klubben dammsuger hela Norra Storstockholm i jakt på talanger och lyckas i allmänhet riktigt bra med detta. Men en förlust med 6-0 är nog lite väl stor för att man skall vara nöjd. Inte heller handlade det om någon kollektiv kollaps mot slutet av matchen som ser man ibland. BPs mål trillade in matchen igenom.

Matchfakta.
25. 0-1 Oliver Schaaf
30. 0-2 Wilgot Beronius
35. 0-3 Adrian Bolouri Lis
46. 0-4 Oliver Schaaf
57. Varning: Keyse Faarah Abdi
65. 0-5 Oliver Schaaf
74. 0-6 Milo Sterner Lindqvist
76. Varning: BP
90. Varning: BP
91. Varning: BP

Matchtrupp.
Startade gjorde: Nils Larsson (mv), James Lundqvist, George Issa, Svante Widlund, Dino Gerzic, Victor Sandberg (k), Zanyar Kocher, Neo Gerzic, Edvin Fisic, Edwin Ibrahimbegovic, och Zack Westlund Bergquist.
På bänken: Noel Gustavsson Engdahl, Keyse Faarah Abdi, David Gozalyan, Cyril Joe Laomadi och Murad Abdurakhmanov (mv)

Lagets nästa match är ett bortamöte mot Durgården den 12 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.