Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Förlust för ÖSK Söder

ÖSK Söder har (av någon anledning) för andra året i rad anmält sig till ÖLFF:s kval till Svenska Cupen. Möjligen har tanken varit att på så sätt få till några bra träningsmatcher nu när man som div 4-lag inte får vara med på Distriktcupens gruppspelsmatcher.

Nu har det väl inte gått helt enligt plan för gänget från GPP IP. I den första matchen som skulle ha spelats mot Yxhult lämnade man walk-over. Anledningen var av allt att döma att typ halva truppen lämnat klubben under vintern. Många av dem till skinömsande Svea FF (som förra året satsade på brassar och kallade sig Örebro Nordic FC).

Till dagens match mot Haginge-tränade div 3-laget IF Eker hade man dock fått ihop ett lag och klarade sig utifrån omständigheterna rätt bra. På Mellringe IP blev det visserligen förlust, men bara med 3-0.

Matchfakta.
24. Varning Ali Riyadh (Eker)
25. Varning Zlatko Zindovic
29. 1-0 Linus Spjut
61. 2-0 Sebastian Pettersson
67. 3-0 Ludwig Rhan
89. Varning Lukas Behr (Eker)

Startade gjorde: Axel Calais, Joel Widmark, Albin Byström, Erik Stubbans Julin, Zlatko Zindovic (k), Timmoty Oddi, Gustav Edqvist, Alex Hjulström, Hampus Gustavsson, Benjamin Noorzay och Andreas Lundgren (mv)
Ersättare: Kristoffer Johansson, Alexander Sundström och Hama Ibrahim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.