Örebro SK Dam: Storseger mot ÖLFFs F06-or

ÖSKs damer träningsspelade igår mot ÖLFF:s distriktslag födda -06. Motståndet kom alltså från sspelare som i år fyller 17 (om de inte redan gjort det). ÖSK ställde upp med ett blandat lag med rätt många spelare som inte fått så mycket speltid och några som redan spelat en hel del. Dessutom deltog 2 spelare från ÖSKs FA17-trupp och två yngre spelare från Rynninge IK.

Rätt överraskande tog ÖLFF ledningen redan efter en och en halv minut, vilket inte hindrade ÖSK från att både snabbt kvittera och ta ledningen. Efter en i alla fall målmässigt jämn halvlek kunde ÖSK gå till pausvila med en knapp 4-3 ledning.

Inför andra halvlek bytte ÖSK in lite mer rutinerade spelare och skapade ett bättre tryck mot motstånarna, som dock stod emot rätt bra ända fram tills dess att det bara återstod fem minuter. Då rasade det mesta i deras försvarrspel. De var väl vi det laget både trötta och desillusionerade.

De flesta av ÖSKs mål kom i samband med hörnor, där Lisa Bergman fick bra betalt för sin längd, tyngd och rutin. Tre av hennes fyra mål kom efter hörna, varav en var en nick direkt i mål och ett annat en retur på en målvaktsparerad nick. Bra hjälp både på mittfältet och famför mål hade hon av ÖSK-junioren Maja Eriksson.

ÖSK: Målrik seger mot ÖLFF F06
Dennis Gabrielsson tyckte så här om juniorerna.
De jobbade stenhårt och Maja Eriksson fick även göra två mål och var nog vår bästa spelare under första halvlek.