Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Akademin PA15: Truppen börjar sätta sig

Jag fick en epostavisering från Tobias Strand som är lagledare för ÖSK PA15. Han berättade att hans trupp, som står med ena benet i Akademin och det andra i ÖSK Ungdoms organisation, kommit igång bra och har noterats för vinster i sina två senaste träningsmatcher. Första besegrades AFC Eskilstuna på bortplan med hela 7-1 och på hemmaplan besegrades sedan IFK Norrköping med 2-0.

Matchfakta AFC Eskilstuna – ÖSK PA15 1-7
05. 0-1 Albin Strand (Christian Begallo)
08. 0-2 Cbristian Begallo (straff)
25. 0-3 Albin Strand (Christian Begallo)
35. 0-4 Yonas Mosa (Christian Begallo)
38. 0-5 Albin Strand (Yonas Mosa)
45. 1-5
47. 1-6 Yonas Mosa
56. 1-7 Elias Eriksson
67. Straffräddning AFC

Matchtrupp: Noah Da Silva Ahlqvist (mv), Oskar Gülmez (mv), Fabian Forsberg, August Molin, Alexander Görtz, Karl Löfberg, Albin Strand, William Jägestedt Widstrand, Isak Berthling, Simon Fläckman, Christian Begallo, Rion Konushevci, Cyril Joe Laomadi, Abdullahi Mohamed, Yonas Mosa och Elias Eriksson.

Matchfakta ÖSK PA15 – IFK Norrköping 2-0
11. 1-0 Christian Begallo (Rion Konushevci)
72. 2-0 Albin Strand (Karl Löfberg)

Matchtrupp: Axel Johansson Lind (mv), Noah Da Silva Ahlqvist (mv), Fabian Forsberg, Cyril Joe Laomadi, August Molin, Karl Löfberg, Albin Strand, William Jägestedt Widstrand, Isak Berthling, Joakim Pouncey, Simon Fläckman, Christian Begallo, Matteo Bianchini, Rion Konushevci, Abdullahi Mohamed och Yonas Mosa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.